Om oss » Covid-19

Covid-19

Informasjon om smitteverntiltak i Meldalshallen.

Info til tilreisende lag:

Det forventes at både egne og besøkende lag har satt seg inn veileder for kamper og arrangement som ligger på NHF sine nettsider.

Lag i ungdomshåndballen (fom. J13)  får tildelt garderobe med mulighet for dusjing. Unntak kan/vil forekomme, info vil da bli tilsendt aktuelle klubber/lag. Pass på at 1-metersregelen overholdes i garderoben. Husk egen håndsprit til bruk i garderobe før/etter kamp og i pausen.
Lag i barnehåndball (tom. J/G12) får dessverre ikke tilgang på garderobe.

P.g.a gjeldende antallsbegrensninger vil det ikke være tillatt med flere tilskuere tilhørende bortelaget enn nødvendige sjåfører. De kan komme inn 20 min før kampstart og må forlate hallen straks kampen er ferdig.

Det kan/vil bli antallsrestriksjoner per lag og annen tribunefordeling på 10-årsarrangementene pga. mange lag i hallen samtidig, info om dette blir tilsendt aktuelle klubber/lag.

Spillere og lagledere som står på kamprapporten i TA behøver ikke registrere seg ved ankomst. Vi ønsker at også J/G10, J/G11 og J12 registrerer kamptropp i TA. Hvis kamptropp ikke er registrert i TA må dere har med egen liste over spillere og lagledere.

Koronaregler for tilskuere/sjåfører:

  • Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk
  • Spriting/vasking av hender ved ankomst og avreise
  • Registrer deg ved ankomst via QR-kode ved billettbordet i gangen
  • 1-metersregelen skal til enhver tid overholdes
  • Sitteplasser er markert med teip

  • Kiosk/billett: Betaling med kort (tæpping) og vipps nr. 126441.

Endringer/tilføyelser kan forekomme.


Sponsorer

Facebook