Viktig seier i Bring-kvaliken

07.09.2013

Samarbeidslaget på J16 mellom Orkanger, Meldal og Lensvik tok en viktig seier da de i BRING-kvaliken vant 24-22 og Røyken og Hurum. Søndagens kamp mot Skogstrand avgjør om jentene går videre til neste kvalik-runde.

Det var to jevne lag som møttes i Orklahallen. Vestfold-laget ville med seier være klar for neste kvalik-runde. Men jentene på Orkanger-laget, derav fire Meldals-spillere, visste at de helst burde vinne denne kampen.

Det åpnet jevnt, uten at noen av lagene klarte å rive til seg ledelsen i kampen. Jentene på hjemmelaget bommet på 7 helt klare måls-ajnser i den første omgangen. Samtidig var det noen glipper bakover, slik at det var Røyken og Hurum som ledet 12-11 til pause.

Etter hvilen, fortsatte lagene å følge hverandre. Det helt til sluttfasen av kampen. Da hadde Orkanger et ekstra gir virket det som. Jentene ble mer direkte, og det endte med scoring i nesten hvert angrep. Etter hvert var ledelsen oppe i fire mål. Mot slutten reduserte gjestene noe, men seieren var ikke truet i sluttfasen av kampen.

Søndag er det kamp mot Skogstrand. Saken er at Molde er klar vinner i kvalik-gruppa, mens de tre andre lagene kjemper om to ledige plasser i neste kvalik-runde. Med seier søndag, er Orkanger videre. Men skulle det bli tap med fire mål eller mer, vil laget bli sist, og er dermed ferdig med BRING for denne sesongen. Så søndagens kamp i Orklahallen kl 11:30 er absolutt avgjørende.

Sponsorer

Facebook