Viktig poengfangst mot Sverresborg

26.01.2014

Med 23-23 mot Sverresborg tok Meldal et veldig viktig poeng i 2.divisjon. - Jeg er imponert over måten jentene kommer tilbake på etter at vi var 6 bak i enn periode, sier trener Asgeir Hatlen.

Det åpnet ikke særlig bra for Meldal i Husebyhallen søndag. Lite stemte fremover på banen, og Sverresborg kom lett til sine scoringer. Etter hvert sikret hjemmelaget seg ledelse 11-5. Deretter våknet imidlertid våre jenter, og fikk redusert forspranget inn mot pause. Halvveis stod 14-11.

Etter hvilen fortsatt jentene å kappe ned på forspranget. Det ble jevnt utover omgangen. Kun en gang var Meldal i ledelsen, og det var på 23-22. Sverresborg fikk straffekast i sluttsekundene og fastsatte da sluttresultatet til 23-23.

For Meldal var dette et svært viktig poeng i kampen for å unngå kvalifisering.

- Jeg er imponert over måten jentene kommer tilbake på i denne kampen. Selv om vi havner bak, fortsetter de å jobbe. Det var derfor fortjent at vi fikk med oss poeng. Fortsetter vi på denne måten utover vinteren, vil vi ta mye poeng, fastslår trener Asgeir Hatlen.


KAMPFAKTA

Sverresborg - Meldal 23-23 (14-11)

Utvisninger: Sverresborg 1x2 min, Meldal ingen

Meldal: Marit Jørgensen , Hilde Søyseth, Anja Søyset (4), Anne Ree (6), Monica Gjersvold (2), Lene Høve Storholt (6), Regine Rikardsen, Anne Kvam (2),Karen Gunnesmo (3), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook