Verdifull treningskamp til tross for tap

02.10.2008

Meldal tapte 16-30 mot det danske laget Rødovre torsdag, men fikk likevel mye ut av kampen. - Vi møtte en veldig godt lag, men vi fikk verdifull matching ut av kampen, sier trener Øystein Claussen, som slapp til fire juniorer i kampen som ble spilt i København.

Meldal hadde en god start på kampen, og ledet 5-1. Deretter klabbet det seg litt, og vertene fra Danmark tok over fullstendig. Ved pause ledet danskene hele 17-6.

- Vi gjør vanvittig mye feil i angrep, som vi da blir straffet for bakover. Heldigvis er vi mer på hugget i den andre omgangen, en omgang vi taper med kun tre mål, sier Claussen.

Rødovre viste seg å være et godt lag. Dette er et lag på nivå over det Meldal møter i serien hjemme. Således ble det fin matching.

- Vi fikk muligheten til å slippe til de fire juniorene som er med på treningsleiren i Danmark. De gjorde seg slett ikke bort, og spesielt Kari Resell fikk vist frem at hun ikke er så langt unna å ha nivået inne. Totalt ble vi nok litt preget av de mange byttene vi gjorde, men det er positive ting å ta med seg fra kampen. Likeså er det viktig at vi fortsetter å jobbe med angrepsspillet vårt, sier Øystein, som på fredag tar med seg hele laget til Malmø for å ha en trening i den svenske byen.

Sponsorer

Facebook