Velkommen til søndagens batalje

24.01.2008

Keeper Marit Selnes og de andre spillerne gleder seg til søndagens kamp mot Volda/Ørsta i Meldalshallen. Samtidig håper de også denne gang på et godt publikumsoppmøte. Støtten fra publikum kan bli tungen på vektskåla.

Skulle Meldal lykkes nå på søndag, tar lagidretten i Meldal steget inn i det som kan betegnes som en flik av toppidretten. Med seier blir det opprykk til andredivisjon, og da er Meldal virkelig plassert på håndballkartet. Det er selvsagt et stort ansvar for klubben, men det er ingen grunn til at et opprykk ikke skal bli en spore til enda større aktivitet i klubben.

Kampstart på søndag er klokken 14:00

Det spilles en kamp i Meldalshallen tidligere på dagen, og etter tredjedivisjonskampen er det ytterligere to kamper. Men denne søndagen er det våre beste spillere som skal få det meste av oppmerksomheten. De kan nemlig kvalifisere seg for spill blant de beste klubbene på seniorsiden.

Så skal vi ikke glemme at selv med tap mot Volda/Ørsta på søndag, er sjansene for opprykk gode. Og som det ble ytret fra klubbens økonomikomité denne uken; med tap mot Volda/Ørsta blir det mer folk og større inntekter i de gjenstående kampene. Så det er kanskje de som til og med håper på tap?...

Sponsorer

Facebook