Velkommen til Meldalshallen lørdag!

19.01.2013

16-åringene er vertskap i BRING-serien denne helga. På besøk er Austrått, Skedsmo og Ullern. Våre jenter spiller to kamper i Meldalshallen lørdag, og en søndag. Lørdag er det i tillegg 2. divisjonskamp mot Molde, samt 10-årskamp tidlig på dagen.

Dette blir en av de mest hendelsesrike dagene i Meldalshallen noensinne. Den nasjonale BRING-serien består av de beste 16-årslagene i landet, og blant de finner vi Meldal. Som de fleste vet er dette et samarbeidslag med Orkanger, og i troppen finner vi jenter fra Meldal, Orkdal, Agdenes og Rindal. Vi snakker her om et lag for hele regionen.

Lørdagens første kamp er imidlertid en 10-årskamp mellom Meldal og RindalsTroll. Her er det de kommende talentene som skal vise seg frem. Og vi har registrert tidligere i sesongen at her snakker vi om store talenter, med stor iver.

I BRING-serien spiller Meldal sin første kamp mot Austrått. Dagen avsluttes så med kamp mot Skedsmo for våre jenter. De andre lagene har også innbyrdes oppgjør, så det blir mye god håndball å se gjennom hele dagen.

I 2. divisjon går Meldals-jentene mot en tøff oppgave når Molde kommer på besøk. Anført av stortalentet Anniken Obaidli er det kun seier som er godt nok for Molde. Men; se ikke bort fra at våre jenter kan bite godt fra seg. Vi tørr spå at kampen her vil bli jevnere enn det Molde-jentene setter pris på!

Gjennom hele dagen er det mat-salg i Meldalshallen. Kaffen er alltid klar, og finner du ut at du skal ta middagen utenfor hjemmets fire vegger, så selges det også varm-mat. Velkommen skal dere være alle som en!

Kampene lørdag:

10:45  J10  Meldal - RindalsTroll

12:00  J16  Meldal - Austrått

13:30  J16  Ullern - Skedsmo

15:00  K02  Meldal - Molde

16:45  J16  Ullern - Austrått

18:15  J16  Skedsmo - Meldal

Sponsorer

Facebook