Veien mot 3. divisjon litt mer kronglete

06.02.2014

Søndag er Melhus/Gimse2 motstander i 4. divisjon hjemme i Meldalshallen. Den kampen må vinnes skal det bli opprykk til 3. divisjon. Men nå er det bestemt at det er ikke nok å vinne 4. divisjon. Det må også kvalik til.

Meldal har ambisjon om å ha seniorlag i både 2. divisjon og 3. divisjon neste sesong. Ambisiøst, vil mange si. Forutsetningen er selvsagt at man beholder plassen i 2. divisjon. Men det er ingen enkel oppgave å klare opprykk fra 4. divisjon heller. Søndag er det en viktig kamp, når Melhus/Gimse2 kommer til Meldalshallen. Med seier i den kampen, er mye gjort for å vinne 4. divisjon. Det gir imidlertid ikke direkte opprykk. Alle vinnerne av de sju 4. divisjonsavdelingene skal møtes i en kvalifisering, der det skal kjempes om fire eller fem ledige plasser i 3. divisjon.

Søndag er det altså en viktig kamp. Sist lagene møttes vant våre jenter komfortabelt. Men Melhus/Gimse2 er et godt lag, og de vet de kan frata Meldal teten i 4. divisjon med seier. Det blir spennende i Meldalshallen søndag ettermiddag.

Sponsorer

Facebook