Vanskelige bortekamper i Ålesund

07.11.2008

Keeper Beate Skjenald og de andre spillerne får en tøff oppgave når de denne helga spiller dobbelkamp i Ålesund. Lørdag er Aksla motstander, mens Spjelkavik er vertskap på søndag.

Det er ingen grunn til å legge skjul på at det er en viss optimisme i laget etter de to hjemmekampene som begge ga seier. Nå er oppgaven for Meldal å sikre seg de aller første bortepoengene i 2. divisjon.

- Det blir vanskelig, men slett ikke umulig. Aksla var i Trondheim sist helg, og tapte blant annet knepent mot Malvik. Det er med andre ord et lag som kan hamle opp med de beste. Når det gjelder Spjelkavik så har de variert veldig i innledningen av sesongen. Men i utgangspunktet er de det beste av de to Ålesund-lagene. For vår del gjelder det å ha fokus på det vi selv er i stand til å skape. I de første kampene denne sesongen sleit vi med å komme oss til sjanser. Det har bedret seg kraftig de siste kampene. Derfor er det viktigste nå å få satt et godt forsvar. Lykkes vi der, skal vi alltids få scoret de nødvendige målene, sier trener Øystein Claussen, som har alle tilgjengelige spillere med til Ålesund.

Yngvild Berg har slitt med ryggen de siste ukene, men er i klar bedring. Helene Høve Storholt sliter med en vond skulder, men er også klar til helgas kamper.

Sponsorer

Facebook