Ujevne resultater for våre lag

07.12.2008

Våre lag spilte i alt sju kamper søndag, og resultatene ble noe ujevne. I Meldalshallen ble det en innholdsrik dag med i alt fem kamper.

Dagen startet med vårt aller yngste lag som deltar i seriespill. 10-åringene spilte to kamper søndag, og begge endte med tap. Først mot Støren og senere mot Orkanger. Men dette er en gjeng som er fersk i håndballsporten, og de gjør stadig fremskritt.

For å fortsette aldersmessig, så var vårt 11-årslag på Hemne-tur søndag. De møtte Kyrksæterøra i J12, og her endte kampen 9-9. Rapportene fra Hemne tyder på at laget nå har tatt et steg fremover, og at de nå spiller jevnt med de lagene som da ofte er året eldre.

12-åringene spilte to kamper søndag. Først spilte de i J12 mot Sokna. Her ble det som ventet hjemmeseier i Meldalshallen. Dette laget har så langt ikke avgitt poeng denne sesongen, og har vunnet overbevisende i alle kampene.

Senere på dagen spilte så 12-åringene i J13. Motstander var Klæbu2, og her ble det firemålstap for Meldalsjentene.

Vårt lag i J14 møter ikke motstand av betydning i noen av sine kamper denne sesongen. Og aller verst var kanskje kampen på søndag. Støren var motstander, og når vi kan fortelle at våre jenter ledet 18-0! ved pause, så skjønner de fleste forskjellen på lagene. Dette laget skal delta i turnering på Melhus i jula, og der blir det nok litt mer motstand å finne.

Våre seniorer som spiller i fjerdedivisjon, var også på tur til Hemne søndag. I en forholdsvis jevn kamp, ble det til slutt firemålstap.


Resultatene søndag:

J10  Meldal - Støren  4-10

J10  Meldal - Orkanger  4-16

J12  Kyrksæterøra - Meldal2  9-9

J12  Meldal - Sokna  12-5

J13  Meldal2 - Klæbu2   14-18

J14  Meldal - Støren  36-3

K04  Kyrksæterøra - Meldal  23-19

Sponsorer

Facebook