Ujevne resultater for våre lag på søndag

13.01.2008

Tre tap, en uavgjort og tre seire ble fasiten etter søndagens kamper for våre lag. Tre kamper på Frøya ga bare en uavgjort som beste resultat, og det viser seg at de beste resultatene kommer hjemme i Meldalshallen.

I Meldalshallen var det to kamper søndag. Seniorlagets seier over Åndalsnes/Isfjorden er beskrevet, men senere på dagen vant J10 hele 8-0 over Skaun i sin kamp. Dette er et spennende lag, der jentene viser stor innsats og stadig fremgang. Søndag var det noen sykdomsforfall, men de ni spillerne som var med skapte stor stemning blant publikum i Meldalshallen.

Tidlig søndag morgen reiste jenter 96 og jenter 95 til Frøya. I alt tre kamper ble spilt, og det endte med to tap og en uavgjort. Først ut var J12 -2 (jenter 96) som møtte Frøya3. Her ble det tap hele 5-11. Uvanlig blek innsats sier rapportene fra Frøya, men kanskje kan den lange bussturen ta noe av skylda...

Deretter var det J12 -1 (jenter 95) som spilte mot Frøya 1. Også her er det lite å berette om. Frøya-jentene viste mer tæl, og de vant fortjent 15-7.

Siste kampen på Frøya var igjen jenter 96, som denne gang møtte Frøya 2. Nå hadde jentene fått reisa ut av kroppen og innsatsen var en helt annen. Når sluttsignalet lød, stod det 12-12 på tavla, og dermed uavgjort.

Jenter 14 var søndag på bytur, for å spille to kamper i Fylkesserien J14. Første kampen var mot Heimdal, og her ble det seier 18-15. En viktig seier, da Heimdal er det laget Meldal kjemper om sluttspillplass med. De fire beste lagene går til sluttspill, og akkurat nå ser det ikke så verst ut for Meldal.

Det kunne sett enda bedre ut om det ikke hadde vært for at det ble tap 22-14 mot Tiller i den siste kampen søndag. Men det ble for tøft å spille to harde kamper med liten pause mellom.

Alt i alt litt ujevne resultater, men det blir nok bedre ved neste korsvei.

Sponsorer

Facebook