Uavgjort for andre kamp på rad

13.12.2012

Det ble 22-22 da Meldal fikk besøk av Utleira2 torsdag kveld. I en jevn kamp var Meldal nærmest seieren mot slutten, men gjestene hentet inn firemåls forspranget Meldal hadde.

Det ble på mange måter en litt merkelig kamp i Meldalshallen. Utleira scoret det første målet, mens det tok nesten seks minutter før Meldal scoret sit første. Laget fulgte hverandre gjennom hele den første omgangen, men det var Trondheimslaget som gikk til pause med ledelse 10-9.

Meldal gikk tidlig i andre omgang opp i ldelse 14-13. Og deretter hadde hjemmelaget føringa i kampen. Og det virket som det gikk mot hjemmeseier da ledelsen var oppe i fire mål noen minutter før slutt. Imidlertid svarte Utleira, og da i overtall utlignet de til 22-22. Dermed poengdeling for andre kamp på rad.

- Vi gjør mye bra i dag også. Spesielt jobber vi godt bakover. Fremover blir vi for utålmodige, slik at en del avlutninger blir får dårlige. Samtidig er vi uheldige som i sluttfasen av kampen får en uheldig utvisning, og at vi bommer på to avslutninger fra seks meter. Jeg ser imidlertid at det er fremgang for hver gang, så vi skal si oss rimelig fornøyd med dette, sier trener ry Haltvik.

Dermed tar Meldal juleferie med 11 poeng på de 13 første kampene. For å unngå kvalifiseringsspill, må nok laget ha tre seier på nyåret. Det skal kunne la seg gjøre.

Hovedsponsor Meldal Sparebank kåret Anne Ree til Meldals beste spiller torsdag.

KAMPFAKTA

Meldal - Utleira2 22-22 (9-10)

Utvisninger: Meldal 1x2 min, Utleira 2x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli (5), Bente Kielland, Anne Ree (6), Marthe Midtlyng (5), Nadja Hestflått (3), Hanne Forbord (2), Ann Siri Stokkli, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (1)


Sponsorer

Facebook