Uavgjort etter spennende sluttspurt

17.01.2013

Etter å ha ligget fem mål bak etter første omgang, klarte Meldal uavgjort 24-24 mot Strindheim i Meldalshallen torsdag. En god siste omgang, med bare sju baklengsmål sørget for sesongens fjerde uavgjort-resultat.

Det åpnet jevnt i Meldalshallen. Men etter hvert var det gjestene fra Trondheim som tok over. De kom seg på det meste opp i en seksmåls ledelse. Meldals-spillerne hevet seg og var i en periode bare to bak, men inn mot pausen var det Strindheim som styrte og kunne gå til pause md ledelse 17-12.

Etter hvilen kom våre jenter godt i gang, spesielt bakover på banen. Dessverre ble det en del dårlige avslutninger, slik at det tok tid å hente inn Strindheim sin ledelse. Imidlertid jobbet jentene godt gjennom hele omgangen, og to minutter før full tid gikk Meldal opp i ledelse for første gang i kampen. Da var det stemning i Meldalshallen. Etter det ble det scoret bare ett mål til, og det var det en meldaling som sørget for. Dessverre for Meldal var det Anne Kvam i Strindheim-drakt som utlignet til 24-24.

Dermed ble det den fjerde uavgjorte kampen for Meldal denne sesongen. Det positive er at jentene kommer tilbake etter å ha ligget under, nok en gang.

- Nå skal vi sørge for at vi neste gang kommer i gang med forsvarsspillet vårt fra start av. Vi må på samme nivå som vi var i andre omgang i dag, og for så vidt i andre omgang mot Byåsen sist. Fremover bommer vi for mye i dag, men likevel er det greit gjennomført. Det er uansett viktig at vi får ett poeng i steden for null. Nå skal vi forberede oss til lørdag, slik at vi kan gi Molde kamp om poengene, sa Gry Haltvik etter kampen.

Meldal HK sin Generalsponsor Meldal Sparebank kåret keeper Beate Skjenald til hjemmelagets beste spiller.

Beate.jpg

KAMPFAKTA

Meldal - Strindheim 24-24 (12-17)

Utvisninger: Meldal 1x2 min, Strindheim ingen

Meldal : Beate Skjenald, Tone Asbøll, Tove Fagerli (3), Bente Kielland (2), Anne Ree (2), Gro Anita Bolme, Marthe Midtlyng (11), Hanne Forbord (1), Nadja Hestflått (2), Ann Siri Stokkli, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook