Tung helg for seniorlaget

13.02.2017

Det ble en tung helg for seniorlaget, som tapte begge sine kamper i 3. divisjon denne helges. Lørdag ble det tap mot Midsund, i en kamp som absolutt burde gitt poeng. Søndag var det topplaget Træff som besøkte Meldalshallen.

Etter helgas 2 kamper, er Meldal under streken i 3. divisjon. Det betyr at jentene må ta mer poeng for å berge plassen. En tøff utfordring, der skader og graviditet medfører at stallen er svært tynn.

- Nå har vi mange spillere ute. Spesielt går dette utover bakspillerne. Forhåpentligvis vil de tre ukene frem til neste kamp få noen av de skadde tilbake. At 2 spillere har avsluttet sesongen på grunn av graviditet, er kun til glede for alle i klubben, men medfører at vi har færre å gå på. Men jentene er enige om at vi skal stå på til siste kamp, sier trener Lisbeth Skjevdal.

Lørdag ble det dessverre tap mot Midsund, ett lag Meldal bør ha bak seg på tabellen. Jentene var ikke på hugget, og møringene vant derfor 20-31. Søndag var det topplaget Træff som ventet. Her leverte våre jenter en fenomenal første omgang, og ledet i en periode 13-10. Dessverre holdt ikke kreftene slik at topplaget til slutt vant 35-25.

KAMPFAKTA

Meldal - Træff 25-35 (13-17)

Utvisninger: Meldal 3x2min, Træff 3x2 min 

Meldal: Tone Asbøll, Malin Solberg, Mari Skjevdal (2), Silje Løseth (2), Kine Høve Storholt (6), Tove Fagerli (5), Sigrid Loe, Trine Lium Aas (7), Marthe Lium Aas (1), Karen Gunnesmo (2)

Sponsorer

Facebook