Tredje strake tapet i Landsserien

15.12.2013

Nordstrand ble som ventet for sterke, men våre jenter leverte en god kamp tross tap 18-25. Nok en gang ble kampen avgjort i første omgang, men jentene fulgte opp med en knall siste omgang.

Nordstrand ledet 15-9 etter første omgang. Det etter at Meldal hadde litt posisjonsproblemer i forsvar. Fremover kommer jentene til gode sjanser, men på dette nivået kan det ikke slurves med avslutningene.

Etter pause slipper jentene inn kun ett mål i de første 16 minuttene. Det etter kanonjobbing i forsvar, med en keeper bakerst som leverer gode prestasjoner. Avstanden er nede i fire mål, og kampen står faktisk å vipper en periode. Nordstrand kontroller mot slutten, og vinner for tjent 25-18.

Det ble tre tap i helga, men jentene har likevel levert gode prestasjoner.

-For oss er dette fenomenal læring. Og vi tar nye steg hele veien. Jeg er sikker på at vi allerede i neste runde vil bite enda bedre fra oss. Uansett er det stort å få møte landets beste 18-årslag. Bedre utviklingsarena finnes ikke, fastslår trener Asgeir Hatlen.

Nadja Hestflått ble kåret til Meldals beste spiller i kampen, mens Lene Høve Storholt ble tatt ut på rundens lag etter helgas kamper.

Sponsorer

Facebook