Tre av tre mulige i Meldalshallen

29.01.2012

Det ble hjemmeseire i alle de tre kampene som ble spilt i Meldalshallen søndag. Det åpnet med vårt eneste guttelag, som sendte Hitra hjem med tap. Deretter vant både J12 og vårt yngste lag i J16.

Guttelaget vårt i G12 fortsetter å imponere. Søndag var Hitra motstander, og våre gutter var nok favoritter på forhånd siden de vant bortekampen mot det samme laget tidligere i sesongen. Nå ble kanskje kampen jevnere enn mange likte, men Meldals-guttene dro det hele i land og vant til slutt 16-13. Dermed beholder guttene en sterk andreplass på tabellen.

Et lag som er inne i en god periode, er jentene i 12-årsklassen. Søndagens motstander Lensvik har et bra lag, og våre jenter sleit mot Lensvik i høst. Men søndag var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Det endte med seier hele 18-11. Dermed kan en ny to-poenger noteres. Dermed har jentene nå spilt 14 kamper, med like seire og tap.

Den siste kampen søndag, var i J16, der vårt andrelag møtte Frøya. Et Fræya-lag som har prestert bra i det siste. Men våre jenter er også på hugget for tiden. Og søndag ble det en ny overbevisende seier. Det endte 33-24, men det hører med til historien at Meldal ledet med 14 mål i en periode like før slutt. Litt kluss i sluttperioden av kampen reduserte seieren noe, men det ble uansett et solid resultat.

Sponsorer

Facebook