Tove er tilbake mens Berit er småsyk

19.11.2007

Mandag var Tove Fagerli tilbake på trening etter at ryggproblemer har satt henne utenfor en tid. Hun er dermed aktuell til onsdagens kamp mot Surnadal. Berit Drugli er derimot febersyk, men håper å være klar til onsdag.

Berit DrugliBare Berit Drugli manglet på mandagens trening. Det betyr at trenerne har mange spillere å velge mellom til onsdagens tredjedivisjonskamp mot Surnadal.

- Vi fikk gjennomført ei svært god økt mandag. Jentene ser ut til å glede seg til onsdagens kamp. Selv andrelagets begredelige kamp på søndag var glemt når treninga startet. Selvsagt er det positivt for oss at Tove er tilbake i trening, men det gjenstår å se hvor mye ryggen hennes tåler. Forhåpentligvis er hun aktuell til onsdagens kamp, sier Øystein Claussen, som også håper at Berit Drugli er på plass når laget reiser til Surnadal onsdag.

Etter åtte strake seire er det ingen tvil om at Meldal reiser til Surnadal som favoritt. Men jentene har ikke glemt at fjorårets dårligste prestasjon ble avlevert nettopp i Surnadal Idrettshall, da det ble klart tap mot hjemmelaget. Også for to år siden leverte Meldal en dårlig kamp borte mot Surnadal, men vant kampen takket være at de vant de siste ti minuttene med 11-0!

- Jentene sier selv de har noe å bevise når de reiser til Surnadal onsdag. Samtidig er det ingen tvil om at vi virkelig vil sette press på Volda om vi får full pott også i denne kampen. Men dette er en av de aller vanskeligste kampene denne sesongen. Hjemmelaget vil satse livet for å vinne, og dermed kreves det at vi også er fokusert. Nå tåler jentene å spille med litt press, noe bortekampen mot Volde viste da vi leverte årsbeste så langt, sier Claussen, som håper mange meldalinger vil ta turen til Nordmøre på onsdag for å støtte laget i denne vanskelige bortekampen. Kampstart er kl 19:30.


Se hva Surndalingene skriver om onsdagens kamp

Sponsorer

Facebook