- Torsdag tar vi to nye poeng!

13.11.2012

Trener Gry Haltvik har fått godfølelsen foran torsdagens hjemmekamp mot Malvik i 2. divisjon: - Jeg tror vi vinner kampen. Mest fordi vi stadig blir bedre, og det hjelper selvsagt at Marthe Midtlyng er tilbake.

De to siste kampene har endt med tap. Det mot henholdsvis Volda og Ranheim.

- Jeg mener det er de to beste lagene akkurat nå. Da er det betryggende at vi egentlig var svært nær å ta poeng mot Ranheim. Mot Malvik skal vi opp enda et lite knepp i kvalitet. Klarer vi det, blir vi vanskelig å slå. Må si jeg har en god følelse foran kampen i Meldalshallen torsdag, sier Gry Haltvik, som også var svært fornøyd med tirsdagens trening.

Marthe tilbake

Mot Malvik er Marthe Midtlyng tilbake etter beinbruddet i armen. Dermed har laget enda en bakspiller å spille på.

- Det er klart at vi i de siste kampene har slitt med mannskapet. Tove Fagerli har vært brukt mye som midtback, noe som for øvrig har fungert veldig bra i perioder. Likevel får vi nå så mange flere alternativer med Marthe tilbake. Gjennom to omganger er det nødvendig å ha noen å bytte med. Nå føler jeg vi begynner å bli en komplett tropp. I tillegg er det i hvert fall én 16-åring som snart er klar etter skade, som vil styrke troppen. Se heller ikke bort fra at det kommer flere unge spillere og viser seg frem i løpet av vinteren. Det er virkelig artig i Meldal HK om dagen, fastslår Gry, som nok en gang håper på stort publikumsoppmøte.

Marthe_Midtlyng.JPG

Marthe Midtlyng er tilbake etter skade.

Sponsorer

Facebook