Torsdag skjer det

26.09.2021

Torsdag 30. september kl 20:15 er det sesongåpning for Meldal sitt seniorlag. Dermed er det igjen klart for seniorkamper i Meldalshallen. 

På grunn av pandemien har det vært stille på håndballfronten. Men nå vil etter hvert håndballsesongen begynne å se normal ut. Og det er selvsagt ingen begrensning for publikum lenger.

Meldal var i noen få sesonger uten seniorlag, og måtte dermed starte i 5. divisjon. Det endte med opprykk i første forsøk, og det er nå 4. divisjon som gjelder. I sesongens første kamp er Melhus motstander. Et lag Meldal har spilt mange tøffe kamper mot opp gjennom årene. Se heller ikke bort fra at Melhus kan være en av de vanskeligste motstanderne denne sesongen.

Hva kan så forventes av Meldal sitt seniorlag denne sesongen? Den som kan si noe vettugt om det, er trener Lisbeth Skjevdal:

- Vi er spente på hvordan vi ligger an i forhold til de andre lagene. Vi har en stor gruppe spillere, som består av en god blanding av rutinerte og unge jenter. De eldste som er med har spilt på et høyt nivå tidligere, og selv om de trener langt mindre enn før, tror jeg de vil holde nivået veldig godt. Så har vi også mange talentfulle unge jenter som vil mye og som allerede har visst at de holder et bra nivå. Klarer vi å få satt dette noenlunde sammen, kan det bli en del artige kamper utover høsten og vinteren. Melhus vet vi er gode, men vi skal selge oss dyrt, sier Lisbeth, som håper at publikum har lyst til å se håndball live igjen. Kanskje kan det allerede på torsdag kveld ble en minnerik kveld i Meldalshallen.

PS; Klokken 18:45 er det 16-årskamp mellom de to samme lagene. Så det er bare å møte tidlig i Meldalshallen på torsdag.

 

Sponsorer

Facebook