Torsdag fortsetter jakten på poeng

26.11.2013

Torsdag fortsetter Meldal jakten på poeng. Stjørdal er motstander, i det som blir en viktig men vanskelig kamp. Nordtrønderne er bunnlaget, og er desperate etter sin første seier. For Meldal handler det om å få sin femte kamp på rad med poenggevinst.

Målsettingen for sesongen står fast; etablere seg i 2. divisjon. Noe som betyr å være blant de lagene som etter hvert slipper å se seg bakover i frykt for nedrykk. Skal det innfris, er det kun seier som er godt nok mot Stjørdal. De er uten poeng etter sine 8 første kamper, men det betyr slett ikke at dette er en enkel kamp.

Meldal har nå tre seire og en uavgjort på sine fire siste kamper. Fortsetter jentene den gode trenden vil avstanden bak til de fire siste lagene på tabellen  etter hvert bli betryggende.

- Jentene la for dagen en enorm vilje mot Malvik sist. Jeg føler meg trygg på at vi kommer til å prestere på et høyere nivå nå på torsdag, og med toppinnsats i bunn skal det være mulig med seier. Det er i hvert fall det vi sikter etter, sier trener Asgeir Hatlen, som fortsatt har en del skader og sykdom i troppen.

Sponsorer

Facebook