Tomåls tap mot Utleira

08.01.2014

Etter en jevn kamp tapte Meldal til slutt 23-25 mot Utleira2 onsdag. Meldal var i føringen gjennom store deler av kampen, men dessverre glapp det mot slutten.

Meldals-jentene har lov til å være litt skuffet etter at de måtte dra fra Nidarøhallen uten poeng onsdag. Like før ledet Meldal med fem mål, og i en periode i den andre omgangen var ledelsen igjen oppe i tre. Men Utleira kjempet seg tilbake og hadde et ekstra gir i kampens sluttfase. Det er derfor ingen grunn til å si annet at det ble en fortjent seier til Trondheims-laget.

I de første 26 minuttene av kampen, slapp Meldal inn kun sju mål. Godt forsvarsspill, og en god keeper sørget for det. Samtidig ble det scoret jevnlig fremover. Dessverre ble det en dårlig avslutning på omgangen. En del uheldige valg i angrep ga Utleira kontringer, slik at de reduserte fire ganger. Dermed var ledelsen skrumpet til ett mål halvveis i kampen.

I andre omgang fortsatte kampen å være jevn. Men midtveis i omgangen klarte Meldal å skaffe seg en tre måls ledelse. Den holdt ikke lenge, før Utleira var ajour igjen. Mot slutten av kampen sleit våre jenter med å få ballen i mål. Det samtidig som vertene hadde et ekstra gir å sette inn. Dermed endte det med seier 25-23 til Utleira2.

- Vi møter et godt Utleira-lag, så slik sett er resultatet OK. Men dette er en kamp vi kunne tatt poeng i. Vi blir litt for forutsigbar i angrep, og derfor har vi lite å stille opp med mot slutten. Godt å se at vi henger med uansett, sier trener Øystein Claussen etter kampen.

KAMPFAKTA

Utleira2 - Meldal 25-23 (11-12)

Utvisninger: Utleira2 ingen, Meldal 2x2 min

Meldall: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli, Anja Søyseth (1), Anne Ree (5), Lene Høve Storholt (4), Regine Rikardsen (5), Nadjsa Hestflått (2), Monica Gjersvold, Anne Kvam (1), Karen Gunnesmo (5)

Sponsorer

Facebook