To tap men likevel mye å bygge videre på

26.08.2012

Det ble tap både mot Melhus/Gimse og Sverresborg2 i Sommerserien lørdag. Men trener Gry Haltvik er likevel godt fornøyd med mye av det jentene presterte i de to kampene.

Lørdagens første kamp mot Melhus/Gimse ble en jevn affære. Riktignok vant gauldalingene 29-25 til slutt, men Meldals-jentene leverte mye bra spill i perioder. Bakover var det likevel mye som må rettes på.

I den andre kamp mot Sverresborg2 var det to perioder i kampen som førte til at det ble et stygt resultat. Det ble til slutt tap 26-39. Riktignok var avstanden nede i fem mål i andre omgang, før Sverresborg dro fra mot slutten igjen.

- Når vi vurderer kampene, er det mye positivt å dra med seg videre. Mot Melhus/Gimse mener jeg i var det beste laget, men glipper litt i avgjørende situasjoner. I den andre kampen var var det en periode i hver av omgangene som ødela for oss. Vi vet at Sverresborg stilte med fire spillere som er svært aktuelle for 1. divisjonsspill, likevel gjorde vi mye bra her også i perioder. Vi har mye å ta med oss videre, så resultatene gjør meg overhodet ikke urolig, sier Gry, som nå gleder seg til tirsdagens cupkamp mot Skaun.

Gry_Haltvik.jpg

Trener Gry Haltvik.

Sponsorer

Facebook