To store seire i Meldalshallen

02.03.2013

Først vant J16 hele 40-23 over Nidelv3 i sesongens siste kamp for dette laget. Deretter fulgte 12-åringene opp med å vinne 19-2 over Skaun. Kampen mot Hitra for J12 ble avlyst.

I og med at 12-årslaget fra Hitra satt værfast i øyregionen, ble 16-årskampen den første kampen i Meldalshallen lørdag. Motstander Nidelv3 hadde lite å stille opp med, selv om det var jevnt de første minuttene av kampen. Etter hvert ble imidlertid forskjellen i kvalitet tydelig. Våre jenter dro i fra og ved pause var stod det 22-6.

Etter hvilen falt konsentrasjonen kraftig, og i hvert fall bakover var det liten interesse for å delta. Etter hvert kom scoringene i den andre omgangen også, slik at resultatet til slutt ble 40-23. Dette var sesongens siste kamp for dette laget, og mest trolig ender de på andreplass, med mindre Charlottenlund dummer seg ut i en av de siste kampene. Varden, som har mest poeng, har brukt spillere som er for gamle, og kan dermed ikke bli avdelingsvinner.

Solid av 12-åringene

Selv om 12-åringene ikke fikk spilt mot Hitra, ble det kamp mot Skaun. Det endte med seier 19-2. Det sier alt om forskjellen på de to lagene. Dermed er 12-åringene på stødig kurs mot å vinne sin avdeling. To kamper gjenstår, men med to seire er seriemesterskapet i boks!

Sponsorer

Facebook