To nye solide seire for J12

04.11.2012

Søndagen åpnet med at vårt 12-årslag vant 17-2 over Hitra2. Senere på dagen ble det hele 24-10 mot Frøya3. Dermed står laget med fire seire av fire mulige så langt i sesongen.

Det har vært en knall god åpning av sesongen for J12, som er ubeseiret etter sine 4 første kamper.

Det er selvsagt artig å vinne kamper. Men vi er klar over at vi så langt hr stort sett spilt mot lag bestående av 11-åringer. Selv om vi også har med noen 11-åringer, er  stammen i laget vårt 12-årsjenter. Jeg håper og tror vi får litt mer motstand utover sesongen, sier trener Anita Lium, som imidlertid presiserer at jentene sprudler på banen og koser seg gjennom kampene så langt.

Søndag var det altså øy-tur. Med bare 2 baklengs i den første kampen på Hitra, sier det seg selv at det ble en klar seier. Det sier vel gså en god del om motstanderen, om da ikke har kommet så langt i utviklingen som håndballspillere, som det våre jenter har gjort.

Senere sømndag var det i Frøya-hallen neste seier kom. Her scoret riktignok vertene 10 mål, men det holdt selvsagt ikke mot Meldals-jentene som ikke ga seg før de hadde scoret 24 ganger.

Uansett motstand; jentene har scoret 75 mål på de fire første kampene. Det gir et godt snitt!

DSC_0006.JPG

J12 er ubeseiret etter de fire første kampene.

Sponsorer

Facebook