To nye seire for guttene søndag

04.03.2012

Først ble det fem-måls seier over Rindals-Troll, før guttene på 12-årslaget tok turen til Surnadal hvor det ble en overlegen seier mot vertene. Dermed to nye seire for vårt guttelag.

Guttene startet dagen i Rindalshuset. Om det var nordmørslufta som gjorde det eller noe annet, vites ikke. Men det var rindalingene som kom best  igang med kampen. De ledet 5-2 før guttene våre våknet til liv. Etter hvert ble det bra fart i sakene, og det ble til slutt seier 20-15. Men det uten at guttene klarte å imponere på samme måte som de gjorde lørdag.

Etter kampen i Rindalshuset, fortsatte ferden til Surnadal. Her var guttene med fra start av, og da var det klasseforskjell på lagene. I hvert fall i første omgang. Meldal ledet hele 13-4 halvveis, og kampen var i realiteten avgjort. Det følte vel også guttene, for etter hvilen var konsetrasjonen forsvunnet helt. Dermed fikk vertene delta i kampen, og scoret til slutt 12 ganger. Heldigvis klarte våre gutter å sette inn noen baller i den andre omgangen også, slik at det ble seier 22-12.

Ei god helg for guttene i Meldal HK, som vant alle sine tre kamper.

Sponsorer

Facebook