To-måls tap i første Bring-kamp

17.03.2012

Grane Arendal vant 33-31 over Meldal i den første av helgas Bring-kamper. Dette var kanskje en av de aller svakeste kampene jentene har levert i årets Bring-serie. Dermed blir det trolig ikke sluttspill for Meldal.

Jentene fikk det ikke til å stemme i kampen mot Grane Arendal. Spesielt forsvarsarbeidet ble ikke som planlagt. Framover på banen ble det også gjort mange feil, men til tross for det scorer jentene hele 31 mål. Det skulle være nok til å vinne kampen.

Bring 3 bi 1_1.jpg

Bildet fra en tidligere kamp.

Etter første omgang var det Meldal som ledet 18-17. I begynnelsen av andre omgang så det også ut til at jentene skulle kunne sikre seg seieren. Men de slapp sørlendingene inn i kampen igjen, og mot slutten var det Grane Arendal som skaffet seg et par måls ledelse. Dette ga de ikke fra seg, og vant til slutt 33-31.

- Dette er kanskje den svakeste kampen vi har levert i Bring-serien. Vi er svake bakover, og det blir altfor mange feil framover på banen. Likevel scorer vi 31 mål, det sier vel en del om potensialet i disse jentene, sier trener Øystein Claussen, som sier at de fleste leverte under normalt nivå. Unntaket var Trude Larsen som gjorde en god kamp, spesielt framover på banen.

Nå er det nesten helt klart at Meldal ikke kommer til sluttspillet i BRING-serien. Det hjelper ikke med seire i de to siste kampene. For med all sannsynlighet vil Tveter sikre seg minst en seier i de to siste kampene sine. Og da hjelper det ikke med seier i de to siste kampene for våre jenter. Men det er likevel viktig å få en god avslutning på deltagelsen i Bring.

Sponsorer

Facebook