To lag fortsatt ubeseiret

13.12.2008

Jenter 96 er fortsatt ubeseiret i 12-årsklassen etter seieren mot Rindals-Troll borte, og jenter 14 hadde ingen problemer med å vinne sin 7. strake seier. På seks kamper i Meldalshallen ble det 3 seire og 3 tap lørdag.

HandballbjæinnJenter 14 startet dagen med seier over bunnlaget Rennebu. Jentene har så å si ikke hatt motstand i noen av kampene så langt i sesongen, og i lørdagens kamp ble Rennebu utklasset. Jentene vant til slutt 41-10. Nå venter god motstand i Julecupen i Horghallen 29. desember

Jenter 15 møtte også bunnlaget i fylkesserien. Utleira ble ingen målestokk for våre jenter som vant hele 38-16. Jenter 93 rykket dermed opp på 4. plass i serien. En kamp gjenstår før det er juleferie. Førstkommende lørdag møter de Strindheim i Meldalshallen.

Jenter 13 sto for den største prestasjonen da de "knuste" tabellfirer Tiller 3 med 9 mål. Jentene spilte veldig bra i forsvar, og fikk betalt med mange gode kontringer. Bakerst sto Emilie Wiger en god kamp. Meldal gikk dermed forbi Heimdal på tabellen før lagene møttes senere på dagen. Det endte dessverre med 3-måls tap, men mange av jentene var nok slitne etter å ha spilt 2 kamper før på dagen. Meldal startet bra og ledet 4-0 før gjestene scoret sitt første. Etter hvert tok kreftene slutt og Heimdal vant 16-13

Vårt damelag i 4. divisjon holdt godt følge med Rindals-Troll i 20 minutter, men derfra og ut dro Rindalingene fra og vant 35-17. Laget som i utgangspunktet er veldig ungt, har trengt litt rutine, og i dag var det gledelig å se at både Tone Fossmo, Jorunn Snoen og Tone Asbøll var med. Torsdag er det nok en vanskelig kamp for K04. Da kommer Orkanger på besøk.

Jenter 12 spilte borte mot Rindals-Troll. Etter en svak start tok jentene over og vant til slutt 14-9. Mye sykdom gjorde at to spiller fra 97 fikk prøve seg og de gjorde det meget godt. Jenter 96 har en kamp igjen før juleferien. Den går neste lørdag i Meldalshallen mot Surnadal.

K02 tapte 31-24 for Byåsen 2 - se egen sak

Sponsorer

Facebook