Tilbake på vinnersporet

23.01.2014

Etter to strake tap, hentet 4. divisjonslaget to nye poeng torsdag kveld. Bortekampen mot Lensvik ble vunnet 33-13, etter en solid gjennomført kamp av jentene. Dermed et nytt skritt mot opprykk.

Det er et uttalt mål for Meldal at laget i 4. divisjon skal rykke opp en divisjon til neste sesong. Alt er i rute for dette så langt. Det til tross for de to tapene for snart to uker siden. Saken er egentlig enkel; med seier i de gjenstående kampene kan ingen hindre opprykket. Faktisk er det kun klubben selv som kan ødelegge, for 2. divisjonslaget må nemlig sørge for å holde seg i divisjonen.

Torsdagens kamp mot Lensvik var aldri direkte spennende. Selv om det i målprotokollen var jevnt i startfasen. Etter hvert klarte våre jenter å holde konsentrasjonen på akseptabelt nivå. Fra da av økte forspranget jevnt og trutt. Ved pause ledet Meldal 15-6. I den andre omgangen gikk det over halve omgangen før vertene scoret. De fikk noen mål mot slutten slik at sluttresultatet ble 33-13.

Dette ble en solid gjennomført kamp fra jentene sin side. Brukbar samhandling i forsvar i lange perioder, og fremover ble det scoret de gangene man var tålmodig nok til å vente på en god scoringssjanse.

Sponsorer

Facebook