Til uka starter alvoret

17.08.2013

Det er noen uker til håndballsesongen starter for fullt, men allerede i kommende uke blir det en forsmak. Da er det nemlig klart for cupkamp mot Orkanger. Men også 16-åringene spiller kvalik til regionserien.

Det er seniorlaget som alltid er først ute med obligatorisk kamp når sesongen innledes. Så også denne sesongen. Torsdag er det cupkamp mot Orkanger i Orklahallen. Et skikkelig lokaloppgjør med andre ord.

Så seint som i fjor åpnet også Meldal med et lokaloppgjør i cupen. Da var Skaun motstander. Til tross for divisjonsforskjellen, ble det en jevn kamp i Skaunhallen. Vær trygg på at Meldal ikke kommer til å undervurdere sin motstander i denne kampen. Divisjonsforskjellen betyr ingen ting i slike kamper. Vi vet at Orkanger har et ungt lag med mange spennende og lovende spillere. De har ingen ting å tape. Da er det godt å vite at for Meldal sin del er så og si alle spillerne klare til kampen. Keeper Beate Skjenald er fortsatt uaktuell i lang tid. Det er også litt usikkert om Lene Høve Storholt får klarsignal etter at hun skadet menisken like før ferien. Hun trente for fullt denne uken, men det er opp til fysio Arnhild Skjølberg å avgjøre om hun får spille. Uansett stiller vi med et godt lag mot Orkanger. Så vil tden vise om det vil holde til avansement.

Det er ikke bare seniorene som starter sesongen denne uka. 16-årslaget skal lørdag og søndag spille kvalifisering til Regionserien. Motstandere er Heimdal, Nidelv og Molde. Sistnevnt er regnet som kanskje landets beste 16-årslag, så dette blir tøft for våre jenter. Kampene spilles i Åsheimhallen i Trondheim.

Hilde - Horten_2.jpg

Keeper Hilde Søyseth og de andre 16-åringene siller til helga.

Sponsorer

Facebook