Tidenes idrettsprestasjon!

06.10.2013

Denne gjengen er klar for Landsserien for 18-årslag! Som ett av 16 lag er Meldal kvalifisert etter kjempeinnsats denne helga. Det hele ble avgjort søndag med storseier over Storhamar, samtidig som Fjellhammer gjorde jobben mot Follo.

Vi er ikke snauere enn at vi tørr si at dette er en av de aller største idrettsprestasjoner i Meldalshistorien noensinne. Innen lagidrett er det helt klart den største. I farten husker vi at Orkdal spilte semifinale i Junior-NM i fotball midt på 90-tallet. Vi er ikke helt der, men jaggu ikke langt unna. Det skal ikke være mulig for en liten klubb som Meldal å få være med i det beste selskapet sammen med klubber Fjellhammer, Byåsen, Oppsal, Fana og hva det heter alle lagene fra de store byene.

Det er nå bare å glede seg til 5 helger gjennom vinteren med kamper mot de aller beste 18-årslagene i landet. En av helgene blir hjemme i Meldalshallen. Det er bare å begynne å glede seg.

Jubel_Ski.jpeg.jpg

Meldals-jentene jublet for Fjellhammer sin seier over Follo.

Seier_kvalik.jpeg

En glad gjeng! Bak fra v: Lisbeth Skjevdal, Ragnhild Sørløkk Aas, Hilde Søyseth, Gunhild Løkken, Marit Ustad Hove, Mari Skjevdal, Regine Rikardsen. Foran fra v: Nadja Hestflått, Tonje Bjørnås, Anja Søyseth, Malin Bjørnås, Berit Hauge Aakvik og Lene Høve Storholt. Aller bakerst: Asgeir Hatlen.

Sponsorer

Facebook