Ti-minutters \\"black-out\\" ga tap

24.03.2012

Meldals 16-årslag tapte 22-29 mot Byåsen lørdag. Kampen var jevn, med unntak av siste halvdel av første omgang da våre jenter hadde nærmest "black-out", og der Byåsen vant perioden med 8 mål.

La det være sagt med det samme; Byåsen var det beste laget og vant helt fortjent kampen som ble spilt i Frøyahallen. Men i lange perioder klarte jentene fra Meldal og Frøya å holde gjestene.

Det åpnet med en god periode fra våre jenter. Lagene vekslet på å lede. Det helt til Meldal ble veldig utålmodige. Dermed kom feilene fram på banen. det gå Byåsen flust med kontringer, og dermed stakk de av i målprotokollen. Ved pause hadde de skaffet seg ledelse 18-9.

Etter hvilen var våre jenter tilbake i kampen. Dermed ga de Byåsen kamp igjen. Avstanden var nede i fem mål, men gjestene slapp aldri sine motstandere nærmere. Kampen ebbet ut med seier 29-22 til Byåsen.

- Vi gjør mye bra. Men så blir det en periode der vi ikke er med, som blir avgjørende for kampen. Mot lag av Byåsen sin standard, må vi være skjerpet hele tiden. Likevel god trening for oss, fastslår trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook