Tapte NM-kampen men mye oppløftende

30.08.2016

Tynset vant til slutt 20-17 over Meldal i 2. runde NM tirsdag kveld. Det etter en jevn kamp, der våre jenter ledet med 2 mål midtveis. - Resultatet var ikke det viktigste. Får vi trent og spilt mer sammen, skal dette slett ikke bli så verst, fastslår trener Lisbeth Skjevdal.

Det ble en jevn kamp på Tynset tirsdag kveld. Det er egentlig litt overraskende mot et hardtsatsende Tynset-lag, i og med at Meldal har et helt nytt lag fra i fjor.

- Vi har nesten ikke trent sammen. Men dette er en gjeng bestående av rutinerte gode spillere, iblandet unge talentfulle 16-åringer. I tillegg har vi heldigvis noen som har vært borte fra håndballen en stund som nå er tilbake. De trenger litt tid, men vi så allerede tirsdag at med trening vil dette bli bra. Jeg tror ikke vi har noen grunn til å frykte den kommende sesongen i 3. divisjon. Mot Tynset manglet vi noen spillere, som da kommer til å komplettere mannskapet, sier trener Lisbeth Skjevdal.

Anne Ree ble Meldals toppscorer med 8 mål, mens det rapporteres at evigunge Tone Asbøll gjorde en meget god kamp i mål. Ellers fikk både Solveig Sugustad og Trine Lium Aas debuten på A-laget.


KAMPFAKTA

Tynset-Meldal 20-17 (9-11)

Utvisninger: Tynset 1x2min, Meldal 2x2 min

Meldal: Tone Asbøll, Sigrid Loe, Anne Ree (8), Gunhild Løkken, Solveig Sugustad (2), Trine Lium Aas (3), Berit Drugli (1), Mari Skjevdal (2), Marthe Lium Aas (1), Ingrid Sørum Tallerås, Lise Klingen 

Sponsorer

Facebook