Tapte hjemme mot Kristiansund

20.11.2016

Det hjalp ikke at det tidvis var god håndballstemning i Meldalshallen lørdag. I 3. divisjonskampen mot Kristiansund ble det tap 25-29, der kampen ble avgjort på en dårlig start på andre omgang for Meldals-jentene.

Årets 3. divisjon er en meget jevn avdeling, slik at her er det muligheter for poeng i alle kampene. Slik var det også i Meldalshallen lørdag da Kristiansund var på besøk. Fra start av var det Meldalsjentene som var i føringen, og ledelsen var på tre mål i en periode midt i omgangen. Det etter blant annet noen angrep med fine kombinasjoner, som virkelig fikk stemningen i taket på tribunen. Dessverre klarte gjestene å hente inn ledelsen inn mot pause. Det etter at de satte frimerke på Anne Ree. Det sleit våre jenter å finne mottrekk mot.

Etter at Kristiansund gikk til pause med ett måls ledelse, var det håp om at Meldal skulle henge med utover i kampen. Men slik ble det ikke. Andre omgang startet dårlig, med kun ett mål på de første ni minuttene. I samme periode scoret Kristiansund 5, og dermed ble det en luke. Den klarte jentene våre aldri å tette, og dermed endte det med tap 25-29.

- Vi gjør mye bra, og vi ser spesielt at samspillet mellom de mest rutinerte begynner å sitte. Men bakover har vi problemer. Vi får ikke satt et kompakt forsvar, så det må vi jobbe med. Nå er det ikke flere kamper på denne siden av nyttår, så vi får benytte de treningene vi har til å få dette på plass, sier trener Lisbeth Skjevdal.

PS! Tove Fagerli var tilbake på banen for Meldal lørdag. Litt smårusten, men maktet etter hvert å prege kampen.


KAMPFAKTA

Meldal - Kristiansund 25-29 (14-15)

Utvisninger: Meldal1x2min, Kristiansund 2x2 min

Meldal: Tone Asbøll, Gunhild Resell Ophaug, Malin Solberg, Mari Skjevdal (1), Anne Ree (8), Solveig Sugustad (4), Anne Kvam (2), Tove Fagerli (4), Sigrid Loe, Ingrid Tallerås, Trine Lium Aas (3), Karen Gunnesmo (3) 

Sponsorer

Facebook