Tap mot Strindheim søndag

07.10.2012

Meldal tapte 29-34 mot Strindheim søndag. Det etter å ha ledet 15-14 ved pause. I den siste omgangen ble det for mange tekniske feil som førte til baklengsmål. Nå ser jentene fram til hjemmekampen mot Byåsen2 på torsdag.

Det åpnet godt i Rosenborghallen søndag. Knalltøft forsvarspill, kombinert med gode løsninger framover på banen førte Meldal opp i ledelse 9-5 etter 13 minutter. Da tok Strindheim time-out, og la deretter om forsvarsformasjonen. Det førte til at hjemmelaget kom gradvis inn  kampen, og var noen minutter før pause opp i ledelse. Våre jenter kom imidlertid tilbake og kunne gå til hvilen med ledelse 15-14.

Den andre omgangen startet heller ikke så aller verst. Etter noen minutter var ledelsen oppe i tre mål. Men Strindheim nektet å bli hektet av, og det holdt seg jevnt ut over hele omgangen. Mot slutten var det da også Trondheims-laget som kunne dra fra og sikre seg seier 34-29.

Mange tekniske feil

En lang rekke med tekniske feil i angrep ble avgjørende for at det ble tap denne gangen. Det ga nemlig Strindheim mange billige kontringsmål.

- Dette var helt klart en kamp vi burde vunnet. Men det var ikke dagen da vi skulle lykkes. Vi får ikke poeng i kamper der vi slipper inn 34 mål. At vi scorer 29 er bra, men samtidig bommer vi på alt for mange 100%-sjanser i denne kampen. Men vi må ikke glemme at vi er i innledningen av sesongen, der vi vet at prestasjonene våre vil svinge. Jeg føler meg helt sikker på at vi blir bedre og bedre etter hvert som vi får spilt kamper på dette nivået. Vi skal fortsette med å trene godt, og nå gleder vi oss alle sammen til vi på torsdag endelig skal spille seriekamp hjemme i Meldalshallen, sier trener Gry Haltvik, som i søndagens kamp var mest fornøyd med Anne Ree.

KAMPFAKTA

Strindheim - Meldal 34-29 (14-15)

Utvisninger: Strindheim ingen, Meldal 1x2min

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli (2), Bente Kielland (2), Anne Ree (9), Marthe Midtlyng (5), Hanne Forbord (2), Nadja Hestflått (4), Jenny Stokkli (2), Anja Søyseth, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (3) 

Strindheim_Meldal_1.JPG

Bilde fra kampen mot Strindheim.

Strindheim___Meldal2.JPG

Gry Haltvik gir sine formaninger i startfasen av kampen.

Sponsorer

Facebook