Tap i første Bring-kamp

19.01.2013

Det ble tap 22-28 mot Austrått i den første kampen for Meldal i helgas BRING-runde. Etter en kanon god første omgang, holdt det ikke helt inn slik at det ble seksmåls tap.

Austrått er seedet som et av de fire beste lagene i BRING-avdelinga. Og de var et godt lag. Likevel holdt våre jenter følge lenge.

I første omgang spilte jentene veldig godt i forsvar. Austrått la ut frimerke fra starten av, og dermed ble det od plass framover. Det klarte jentene å tnytte ved å komme til gode avslutningssjanser gjennom hele omgangen. Etter ebn svært godt gjennomført omgang gikk Meldal til pause med ledelse 13-12.

Etter hvilen ble det en litt annen kamp. Dessverre ble det for mange feil framover på banen, slik at det ble scoret bare 9 mål i den siste omgangen. Bakover var det tålelig greit, men jentene sleit med bakspillerne til Austrått som hadde stort tempo i pådragne sine.

- Vi møter et lag som er bedre enn oss. Derfor er det posiivt at vi holder følge lenge. Jentene tar nye steg, og dette er en fantastisk arena for oss. Vi skal foreberede os godt til de to neste kampene denne helga, og håper vi da kan bite godt i fra oss, sier trener Øystein Clausen.

En jury kåret Ragnhild Sørløkk Aas til Meldals beste i kampen.

Sponsorer

Facebook