Tap for skadepreget 16-årslag

13.03.2012

Meldal tapte 19-26 mot Strindheim i en kamp i J16 tirsdag. Det var et redusert mannskap som entret Nidarøhallen, men de som var på banen leverte likevel en god prestasjon.

Fra før er Lene Høve Storholt ute med skade. Tirsdag stod også Vera Bekken over på grunn av sykdom. Keeper Emilie Wiger var også ute med skade, mens keeperkollega Ulrikke Berg Karlsen sliter med en vond rygg. I tillegg har Gunhild Løkken vært borte fra trening i en lang periode på grunn av sykdom, men prøvde seg forsiktig tirsdag. I utgangspunktet skulle det da bli svært vanskelig mot ett av de bedre lagene i 1. divisjon for J16.

Det åpnet da også med at Strindheim etter ti minutter hadde skaffet seg fem måls ledelse. Men deretter begynte jentene å våkne til liv. Forsvarsarbeidet ble langt bedre, og vi fikk taket på Strindheim sin dominerende spiller. Fremover ble det også etter hvert bedre. Til pause ledet Strindheim 15-9.

Etter hvilen ble det fortsatt jevnt. Med bedre uttelling på de første sjansene i den siste omgangen ville avstanden blitt redusert vesentlig. Bakover fortsatte den gode innsatsen, og omgangen holdt seg jevn helt til slutt. Strindheim vant den siste omgangen med kun ett mål. Til slutt ble det altså tap 19-26.

I Øystein Claussen sin fravær var det Gry Haltvik som ledet jentene tirsdag.

- Med tanke på at vi manglet mange sentrale spillere, presterte jentene etter hvert svært bra. Her var det mange som meldte seg på, og det er ingen tvil om at vi har mange spennende spillere i Meldal, sier Gry, som nå ser fram til torsdagens 3. divisjonskamp mot HiT HK.

Sponsorer

Facebook