Tankene skal nå etter hvert rettes mot Skaun

27.12.2007

Allerede mandag 7. januar spiller Meldal viktig bortekamp mot Skaun i tredjedivisjon. Laget trener i jula, for nettopp å være godt forberedt til denne kampen.

De som tror at Meldal Håndballklubb tar helt fri i jula, må tro om igjen. Seniorlaget trener på lørdag, mens fjortenåringene forbereder seg til Peter Wessel Cupen med å delta på Julecupen i Melhus sjette juledag. 

Seniorlaget møter Skaun i en vanskelig bortekamp allerede den 7. januar. Denne mandagskvelden kan vi ta et langt skritt nærmere opprykk. Men hele laget vet at dette er en meget vanskelig kamp, og Skaun har prestert langt bedre enn ventet så langt denne sesongen. De sikter seg inn på topplassering, og vet at de med seier mot Meldal kan innkassere to bonuspoeng.

- For vår del har det vært jevne kamper i Skaunhallen de siste sesongene. Slik blir det nok denne gangen også. Men vi skal i hvert fall være godt forberedt til kampen, og derfor er det viktig at vi får lagt inn en god treningsøkt også nå i jula, sier trener Øystein Claussen, som håper mange meldalinger har merket seg datoen 7. januar, slik at det blir mange som tar turen til Skaunhallen den kvelden.

Jenter 14  Kvinner 03

Sponsorer

Facebook