Talentutviklingen virker!

25.10.2008

Det gror godt i Meldal HK. I de fem aldersbestemte kampene i Meldalshallen ble det fire seire og bare ett tap.

ball_95_3.jpgPå forhånd hadde vi håpet at 14-åringene skulle få motstand av Surnadal, men der tok vi grundig feil. Jentene valset over møringene og vant til slutt hele 37-13. 14-åringene fikk ikke plass i årets fylkesserie og måtte ta til takke med lokal serie. Jentene satser på å vinne serien for å få møte de beste i sluttspillet i april.

Jenter 12 hadde heller ingen problemer med å slå sin motstander. Rennebu hadde vunnet en kamp og spilt uavgjort i den andre, men mot våre jenter ble de overkjørt. Jenter 96 begynner virkelig å bli et godt lag. Jentene spiller tøft i forsvar og har stort tempo i angrepsspillet. Mot Rennebu vant Meldal 22-5

Jenter 16 vant sin kamp mot Strindheim 2 24-17. Dessverre ble ikke dette noen stor kamp da bylaget ikke klarte å stille fullt lag. I perioder tok Meldal ut en spiller for å jevne ut oddsene, men jentene hadde selvsagt ingen problemer med å vinne.

Jenter 98/99 stiller i serie for første gang denne sesongen. I dagens første kamp vant jentene 9-3 over Rennebu. I den andre kampen ble det tap 2-4 mot Lundamo. Vi fikk se mange fine scoringer og godt målvaktsspill, men først og fremst fikk vi se spillerglede. Jentene jublet over scoringer og løp alt de maktet.

Det gror godt i Meldal HK og publikum kommer i hopetall til Meldalshallen hver helg.

Sponsorer

Facebook