Styrketreneren instruerte seniorene

22.05.2008

For å bedre styrken på våre seniorspillere, er Kjetil Solli hentet inn som konsulent. Han har lagt opp et styrketreningsprogram, og har også gjennomført den første økta med andredivisjonsgruppa.

Under evalueringen av siste sesong, kom det frem en viktig konklusjon.

- Vi er klar over at mange av våre spillere blir for lette. De har rett og slett for lite krefter å stå imot med når det blir tøffe tak. Og når vi nå skal opp i andredivisjon, vet vi at det blir tøffe tak i hver eneste kamp, sier trener Øystein Claussen.

For å være sikker på at man legger opp styrketreningen riktig, valgte klubben å be om hjelp fra Kjetil Solli. Han har lang erfaring med styrketrening, og han sa seg villig til å legge opp et styrketreningsprogram for jentene.

- Kjetil har mye å bidra med på dette området, og vi er glade for at han også har sagt seg villig til å være med på noen økter. Dette for å sikre at vi gjør ting riktig, og at vi får den progresjonen som vi ønsker i denne delen av treninga vår. Dette har vi stor tro på skal gi oss effekt når sesongen tar til utpå høsten, sier Øystein, som denne uken har gitt spillerne fri fra fellestrening. Det på grunn av at mange er opptatt med eksamener.

DSC_0036.JPG

Spillerne følger spent med når Kjetil instruerer.

Sponsorer

Facebook