Stor spenning foran cupkampen

26.08.2008

Onsdag braker håndballsesongen i gang i Meldalshallen. Meldal møter Sverresborg i andre runde i NM. - Nå får vi se hvor vi står foran debuten i andredivisjon, fastslår trener Øystein Claussen.

Det er forhåpninger om mye folk på tribunen når sesongens første offisielle kamp spilles onsdag. Motstander Sverresborg er også i andredivisjon. De vant like godt serien i fjor, men klarte ikke å kvalifisere seg for opprykk.

- Vi møter kanskje det aller beste laget i andredivisjon. Således blir dette en god test. Det er ingen grunn til å legge skjul på at vi er spente foran kampen, vi vet nemlig ikke hvor vi står i forhold til dette nivået. Laget har trent godt i hele sommer, og vi er bedre enn noen gang før. De nye spillerne har gitt oss et løft, ikke minst ved at vi har hevet kvaliteten på treningene. I treningskampene har vi til tider prestert veldig bra, men det er likevel noe annet når alvoret tar til, sier Claussen, som vet at seier mot Sverresborg sikrer kamp mot toppserielaget Tertnes hjemme i Meldalshallen i neste runde.

Hanne_Forbord_150.jpg

Hanne Forbord er trolig klar til onsdag.

Meldal har tre nye spillere i troppen siden fjorårssesongen. Trolig er alle med i troppen til kampen.

- Bente Kielland gjør comeback for Meldal, mens keeper Beate Skjenald skal få sin debut. Den som er litt usikker, er Hanne Forbord. Hun har slitt med sykdom den siste uka, men er trolig klar til kampen. Vi ser det an litt til etter tirsdagens trening. Ellers har vi en skadefri tropp, som nå gleder seg til onsdagens kamp i Meldalshallen, sier treneren, som håper at hjelpen fra tribunen er på samme nivå som i forrige sesong.

Sponsorer

Facebook