Stor håndballhelg i Meldalshallen

19.01.2014

Mye folk på tribunen, stor iver på banen, mange gode prestasjoner. Joda, det ble en stor håndballhelg i Meldalshallen. 14 kamper i alt.

Resultatene i disse kampene er overhodet ikke det viktigste. Det ble noen tap, men også mange seire. Men aller viktigst; alle våre spillere viser stor fremgang. Dessuten legger de for dagen en ekte idrettsglede som overgår alle mulige resultater. Det gjelder også i aller høyeste grad spillerne på de lagene som har besøkt oss denne helga.

Det resultatene viser, uansett seier eller tap, er at våre lag blir bedre og bedre målt mot sine motstandere. Det gjelder J10, J12 og J14. Ingen skal behøve bekymre seg for rekrutteringa i Meldal HK. Stadig kommer det til nye spillere, og det er flere og flere som hevder seg virkelig bra.

Alt i alt ei kjempehelg i Meldalshallen. Det er også svært gledelig å registrere at foreldrene til spillerne våre møter opp i stort antall for å følge sine håpefulle. Vi vet fra tidligere at det er den sikreste måten å sørge for at ungene trives med aktiviteten sin.


Sponsorer

Facebook