Stor håndballdag i Meldalshallen lørdag

14.11.2008

Lørdag spilles det sju kamper i Meldalshallen. Og dagen avsluttes med 2. divisjonskampen mot Levanger2. Så glem den dårlige værmeldinga; i Meldalshallen er det alltid tørt, varmt og stor stemning!

HåndballgledeAllerede kl 10:30 settes den aller første kampen i gang. Da spiller J12-1997 mot Lensvik. Deretter går det slag i slag. Vårt J1995-lag spiller mot Sverresborg i 13-årsklassen. Så er det klart for en kamp i J15, der Charlottenlund er på besøk.

Dagens første seniorkamp spilles midt på dagen, da vårt lag i 4. divisjon møter Kolstad.

Så er det ny 13-årskamp. Denne gang er det 12-åringene som møter Flatås i 13-årsserien. Siste aldersbestemte kamp er det 16-åringene som sørger for. Motstander er da Melhus/Gimse2.

Dagen i Meldalshallen avsluttes med 2. divisjonskampen mot Levanger2. Så vil det vise seg om Meldalsjentene fortsatt vil være ubeseiret på hjemmebane.

- Vi har god tru på poeng i denne kampen. Vi fikk to tap i Ålesund forrige helg, men vi vet med oss selv at vi faktisk var svært nære to seire. Håper vi er litt mer "på" når kampen starter lørdag. Det er som regel aldri et problem når jentene spiller foran sitt eget publikum. Stemningen i Meldalshallen er nok til å få fart på hva det skal være, sier Øystein Claussen, som kan berette om nok en god treningsuke.

Alle spillerne er tilgjengelige til lørdagens kamp. Helene Høve Storholt sliter med en skulder, og har trent alternativt denne uken. Berit Drugli fikk seg en trykk i ryggen forrige helg, og har også tatt det litt roligere. Men begge er klar til innsats lørdag.

- Vi har godt nok mannskap til å slå Levanger2. Utfordringen er å få alle til å fungere samtidig. Jeg er sterk i troen på at vi skal gjenta bedriften fra de to forrige hjemmekampene, sier Øystein, som er spent på om publikum fortsatt møter i samme antall. Kampstart er kl 17:30.

Sponsorer

Facebook