Stor festkveld i Meldalshallen onsdag

10.09.2012

I desember i fjor ble hun verdensmester i håndball. Onsdag skal Mari Molid sammen med resten av Levanger HK gjeste Meldalshallen for å spille NM mot Meldal. Dette blir en opplevelse for spillere og publikum!

Det er aller første gang at Meldal HK får besøk av et toppserielag til obligatorisk kamp. Faktisk må vi tilbake til 1974 for å finne sist gang et topplag i noen lagidrett var i Meldal for å spille obligatorisk kamp. Den gang fikk Løkken besøk av Rosenborg i cupen.

De fleste holder nok Levanger som soleklar favoritt til kampen. Her møter vi et solid toppserielag, så for våre spillere blir det om å gjøre og ta til seg læring. For publikum blir det en sjelden sjanse til å se et av Norges beste lag i aksjon.

- Det er klart at sportslig blir dette en drøy utfordring. Men samtidig får vi her føle på hvor nivået ligger. Uansett resultat, er dette en opplevelse for oss. Derfor gleder vi oss veldig til denne kampen, fastslår trener Gry Haltvik, som også vil vise fram noen nye ansikter i Meldals-drakten i kampen mot Levanger.

Sponsorer

Facebook