Stor aktivitet i helga!

23.01.2009

Det spilles mange kamper med Meldalslag i helga. Fredag spiller damelaget i 4.divisjon i Trondheim. Lørdag er det nytt hjemmearrangement samt flere kamper på bortebane. Og på søndag er det våre aller yngste som arrangerer mini-turnering i Meldalshallen.

Allerede fredag kveld går helgas første kamp. K04 møter Kolstad i Husebyhallen. Kolstad er ett av topplagene i 4.divisjon og er klare favoritter mot våre damer.

G98_99_0809_500_72.jpgKlokken 13:15 lørdag får vi for første gang se våre gutter i 10-års serien hjemme i Meldalshallen. Guttene har trent en stund, men spilte sine første kamper for to uker siden med gode resultater. Motstander lørdag er Rennebu.

Det går også tre andre kamper i Meldalshallen lørdag. Jenter 96 møter Byåsen 4 i 13-års klassen. Dette er faktisk to av de beste 12-års lagene i Midt-Norge.

Jenter 93 får også god motstand. Byåsen 3 er ubeseiret i fylkesserien og tok bronsje i NM i fjor. Bylaget vant klart hjemmekampen mot Meldal og er nok store favoritter i Meldalshallen.

Favoritter er nok også Buvik i kampen mot våre 11-åringer i 12-års serien. Jenter 97 har fått det tøft så langt i sesongen, men trener godt og kommer nærmere for hver kamp de spiller.

Det spilles fem bortekamper denne lørdagen. Jenter 10 møter Rennebu og Oppdal.

Jenter 12 møter også Rennebu. Her blir det brukt flere 11-åringer da 96 spiller 13-års kamp i Meldalshallen.

I Trondheim spiller jenter 13 to kamper. Vi tror de slår Sverresborg 2. Mot serieleder Byåsen blir det nok tøft, men jentene rystet bylaget da de var i Meldalshallen. Så med en maks kamp kan det bli poeng mot Byåsen.

Søndag er det miniturnering i Meldalshallen. Mer om det kommer i egen sak

Sponsorer

Facebook