Spenningen stiger merkbart

06.03.2012

Molde2 er motstander i Meldalshallen lørdag. Med seier vil Meldal minst ha en fot i 2. divisjon. Det er ingen tvil om at spenningen er stor foran de fire siste kampene i årets 3. divisjon.

Settingen er klar foran serieinnspurten; med seier i to av de fire gjenstående kampene vil Meldal neste år spille i 2. divisjon. Tre av de fire kampene er hjemme i Meldalshallen. Den første på lørdag, mot Molde2. Et lag vi tapte mot tidligere denne sesongen.

Spillerne er svært lyste på å komme seg opp ett hakk i divisjonssystemet. Egentlig er det litt naturstridig at en liten klubb som Meldal skal være med i det som defineres som toppen av norsk håndball, men artig er det uansett.

- Dette skal vi greie. Jentene er motiverte, og vi satser alt på å hente seier allerede nå på lørdag. Hjemme i Meldalshallen er det trygt for oss å spille, og det vet også våre motstandere. Jeg er meget imponert over publikummet her i Meldalshallen, og det er ingen tvil om det betyr ekstra poeng i løpet av sesongen. Håper det komme mye folk på lørdag også, for da trenger vi all den hjelp vi kan få, fastslår trener Gry Haltvik.

På mandagens trening var det noen forfall på grunn av sjukdom. Håpet er at dette ikke brer seg videre i troppen, slik at alle aktuelle spillere er tilgjengelige på lørdag.

Sponsorer

Facebook