Solid seier uten å imponere

28.11.2013

Meldal vant 32-23 over Stjørdal torsdag. Det uten at jentene leverte noen stor kamp. To ulike omganger, der forsvarsspillet var under pari før pause, mens det kladdet fremover etter pausen.

Stjørdal er et lag bestående av mange unge spillere. Laget er uferdig, selv om de legger for dagen stor innsats. Men de er ikke bedre enn at Meldal burde avgjort denne kampen tidlig. Det skjedde ikke.

Etter et kvarters spill ledet Meldal 10-4. Men så snudde kampen. Lite engasjement i forsvar, og mange angrepsfeil ga hjemmelaget muligheten til å komme inn i kampen igjen. Heldigvis klarte våre jenter å score på en del av sjansene, slik at Stjørdal aldri kom helt ajour. Ved pause ledet Meldal 20-15.

I pausen ble jentene enige om at det nå skulle bli full skjerping. Det bedret seg betraktelig bakover. Forsvaret ble mer aggressivt, og dermed ble det også mange redninger etter hvert. Men da sluttet jentene å gå på mål. I en periode midt i omgangen gikk det 12-13 minutter uten scoring. Nå bedret det seg noe mot slutten, slik at det ble en solid ni-målsseier.

Det mest positive for Meldal er at laget nå har fem kamper på rad uten tap.

- Vi er ikke helt med i denne kampen. I perioder er det brukbart, men det blir for mange feil. Jentene vet det selv, og jeg er helt sikker på at allerede til kampen mot Melhus/Gimse på søndag vil tenningen være der fra start. Da vil vi se et helt annet Meldals-lag. Tross alt skal vi glede oss over to nye poeng. Vi begynner nå å nærme oss et akseptabelt nivå med poeng, sier trener Asgeir Hatlen, som ser frem til søndagens kamp mot Meldals/Gimse.

Kampfakta

Stjørdal - Meldal 23-32 (15-20)

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (5), Anja Søyseth(1), Anne Ree (9), Monica Gjersvold (3), Lene Høve Storholt (2), Marthe Midtlyn|(6), Regine Rikardsen, Anne Kvam (3), Hanne Forbord (2),Berit Hauge Aakvik, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (1)


Sponsorer

Facebook