Solid seier mot Langevåg

24.09.2016

Med sifrene 27-21 sikret Meldal sine første poeng denne sesongen. En solid seier etter solid innsats smaker selvsagt godt for laget. - Nå kan du si stemningen er rimelig bra, rapporterer trener Lisbeth Skjevdal fra Sunnmøre.

Etter å ha tapt serieåpninga med ett mål, var det en spent trener Lisbeth Skjevdal som tok med seg laget til Sunnmøre i helga. At jentene responderer med å vinne kampen mot Langevåg er svar godt nok. Meldal kommer til å bli vanskelig å møte i årets 3. divisjon.

Det ble en jevn første omgang mot Langevåg. Meldal ledet 12-11 etter den første omgangen. Etter hvilen var det imidlertid våre jenter som tok ledelsen bokstavelig talt. Etter hvert ble det bare snakk om hvor stor seieren skulle bli.

- Dette var en lagseier, der alle bidrar. For en trener er det kjempeartig å se jentene kose på banen etter hvert som de begynner å lykkes. I kveld er det særdeles god stemning, sier Lisbeth, som er spent på om jentene evner å nullstille til søndagens kamp mot Godøy. - Det blir en vanskelig oppgave, men nå har vi intet å tape. Poeng på søndag vil bli virkelig en bonus, sier Lisbeth. 

KAMPFAKTA
Langevåg - Meldal 21-27 (11-12)

Utvisninger: Langvåg ingen, Meldal 2x2 min

Meldal: Tone Asbøll, Trine Lium Aas (4), Solveig Sugustad (5), Anne Ree (9), Berit Drugli (1), Anne Kvam (5), Anne Lise Knudsen (1), Sigrid Loe, Mari Skjevdal (2) 

Langev____g_Mhk.JPG 

En jublende gjeng etter lørdagens seier. 

Sponsorer

Facebook