Slik kan opprykket sikres

08.01.2008

Litt spesielle regler gjør at Meldal kan rykke opp til andredivisjon allerede den 27. januar. Forutsetningen er at det blir seier både mot Åndalsnes/Isfjorden og Volda/Ørsta. Det er dermed noen spennende uker som kommer for Meldal Håndballklubb.

ball_38.jpgPå siste Håndballting ble det gjort noen regelendringer i forhold til 2-erlag som deltar i divisjonspill. Det betyr at kampene mot 2-erlagene ikke teller når tabellen til slutt skal settes opp. For Meldal sitt vedkommende er det da slik at det nå gjenstår kun fem kamper som teller i kampen om opprykk. Med seier nå på søndag mot Åndalsnes/Isfjorden, kan opprykket sikres allerede den 27. januar når Volda/Ørsta kommer på besøk.

- Det er riktig at reglene er endret slik at vi i år spiller åtte kamper som i realiteten ikke betyr noe som helst. I og med at vi nå leder med fem poeng på Volda/Ørsta, vil seire mot Åndalsnes/Isfjorden og Volda/Ørsta være nok til å sikre seier i tredjedivisjon, og dermed opprykk. Dette vet også spillerne, men vi er alle veldig fokusert på kun den neste kampen mot Åndalsnes/Isfjorden.

Alle spillerne ser at vi nå nærmer oss målet for sesongen, men det betyr på ingen måte at vi føler at jobben er gjort. Åndalsnes/Isfjorden er et godt lag, som på måter ligner litt på Meldal. Stort tempo og engasjement kjennetegner laget, og jeg tror det kan bli en svært severdig kamp mot Åndalsnes/Isfjorden på søndag. Vi skal i hvert fall sørge for å være optimalt forberedt, så får vi telle opp etter kampen, sier assistenttrener Hallvard Erlandsen, som håper på fullsatte tribuner i de kommende kampene i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook