Sjanseløse mot en bedre motstander

17.11.2013

Stabæk ble rett og slett for gode, og Meldal tapte 18-31 i sin siste kamp i Landsserien hjemme i Meldalshallen. Likevel er det all mulig grunn for jentene å være svært godt fornøyd med innsatsen denne helga.

Stabæk er regnet som en av favorittene i årets Landsserie, og foreløpig er de et bedre lag enn Meldal. De vant således helt fortjent i den siste av helgas tre kamper for våre jenter i den første runden av Landsserien. Pauseledelse 16-10 ble til slutt til hele 31-18. Forskjellen er størst i forhold til at alle spillerne på Stabæk har fokus på å komme seg mot mål. For mange av Meldal-spillerne er foreløpig for avventende. Men det kommer garantert til å bedre seg gjennom deltagelsen i Landsserien.

Totalt sett har Meldal levert en solid innsats i den første runden av Landsserien.

- Jentene skal være stolt av det de har prestert. Lørdagens to kamper mot Levanger og Byåsen er veldig gode, og mot Stabæk klarer vi ikke å stå imot. De er bedre enn oss, men det er flott å få slike kamper. Nå skal vi fortsette å trene, og skal bite godt fra oss i neste runde, sier trener Asgeir Hatlen.

Lene_skudd_Stab__k.jpg

Sponsorer

Facebook