Siste sjanse til poeng før jul

12.12.2008

Lørdagens hjemmekamp mot Byåsen2 blir siste mulighet til å kapre poeng før jul. - Nå starter andre halvdel av sesongen, og vi mener bestemt vi vil ta langt flere poeng enn i første del av sesongen, sier trener Øystein Claussen.

helga_2.jpgOvergangen til 2. divisjon ble akkurat så tøff som man hadde fryktet. Nivået er noe helt annet. Likevel har mange av kampene vist at det er lite som skal til før man er på det nivået som vil gi poeng.

- Vi har en bratt læringskurve. Vi skjønte at det ble en kraftig overgang fra fjoråret, og derfor har da også jentene beholdt humøret hele veien. Samtidig har vi fått trent godt, og jeg er rimelig sikker på at vi i andre halvdel av sesongen vil hevde oss langt bedre enn det som har vært tilfellet til nå. Mot Byåsen går vi helt klart på banen for å ta 2 poeng. Det til tross for at de sannsynligvis kommer med flere av spillerne som til vanlig spiller i toppserien. Men det er en spennende utfordring, sier Øystein.

Kampen på lørdag blir også et spennende gjensyn med Helga Stene. Hun er på plass mellom stengene for Byåsen i Meldalshallen.

Helga Stene spiller nå for Byåsen.

Sponsorer

Facebook