Siste forberedelser til kvaliken

16.04.2013

Lørdag og søndag spiller Meldal tre kamper som avgjør om det blir fortsatt tilværelse i 2. divisjon. Gjennom trening og kamper de siste ukene er spillerne så godt forberedt som det er mulig å være.

Volda sikret seg opprykk til 1. divisjon, og dermed er det tre av de fire lagene i kvalik som får plass i neste års 2. divisjon. Melhus/Gimse, Stjørdal og Strindheim er motstandere til helga.

- Det er vel så enkelt som at om vi ikke klarer dette, så er vi ikke gode nok til å spille i 2. divisjon. Spillerne har imidlertid dfe siste ukene forberedt seg godt, og treningskampene vi har gjennomført viser at vi er i god form. Jeg er spent, men ikke mer enn at jeg gleder meg til å ta laget gjennom disse tre kampene, sier trener Gry Haltvik.

Etter tirsdagens trening blir det tatt en status på skade- og sykdomssituasjonen i troppen. Helene Høve Storholt har slitt med betennelse i akillesen de siste ukene, men prøver seg på trening tirsdag. Også Marthe Midtlyng er syk, men er forhåpentligvis klar til helga.

Kampene spilles i Fosslia fjellhall på Stjørdal, og Meldal sine kamper er:

Lørdag kl 13:00 Melhus/Gimse - Meldal

Lørdag kl 18:00 Meldal - Stjørdal

Søndag kl 14:00 Meldal - Strindheim

Sponsorer

Facebook